неделя, 10 февруари 2013 г.

Аз съм БАТМАН!

Аз съм БАТМАН!

Избраната игра за превод на български в Steam магазина е:[начало]

Batman: Arkham Asylum

Играта беше предложена от Mu6o и в последствие подкрепена от Furriouss, DFX2 и marto0o. Преведената страница на играта е вече достъпна в Steam магазина, където може да я прегледате.


Като говорим за магазина някой от вас може би са забелязали, че иконата:

е получила едно приятно допълнение.



Списъкът с Linux игри нараства все повече, като вече има и раздел с препоръчани такива. В момента общият им брой възлиза на 93 игри, от които 48 за самостоятелна, 17 за мрежова, 6 кооперативни и 7 позволяващи мултиплатформена игра в мрежа.

Което, за жалост, все още не може да бъде казано за CSGO и работилницата за карти, която играта получи тази седмица. Въпреки планирана възможност за мултиплатформена игра между Mac, PC и PS3, конзолата отпадна от списъка и към момента картите са достъпни само на Mac и PC. Добрата новина в случая е Counter-Strike: Global Offensive има намаление от 50% до утре включително.


Изберете игра за превод

Продължаваме да търсим отзиви за всичко свързано с преводите и очакваме избора Ви за следващата игра от Steam магазина, която искате да видите преведена. Може да направите своя избор тук в блога, във Facebook страницата ни, в Google+, в коментарите на съобщението или дискусията в Steam.

[начало]

Няма коментари:

Публикуване на коментар