неделя, 27 януари 2013 г.

„Седмичният“ превод на български в Steam магазина

„Седмичният“ превод на български в Steam магазина

И други интересни събития[начало]

DEAD SPACE

Избраната игра за превод от Furriouss и Doktora е — Dead Space, за да компенсираме забавянето преведохме и Dead Space 2.

STEAM чат в браузъра

След близо 10 години чата в Steam вече поддържа запазване на история, както и изпращане на съобщения до приятели, които са извън линия.

Всеки, който е ползвал мобилното приложение на Steam за Android знае, че клиента отдавна има такива възможности. Затова изглеждаше доста странно, защо и десктоп версията не позволява тази функционалност. Е, от 23 януари това вече е достъпно и за PC потребителите! Самият уеб чат може да пробвате в Steam общността на адрес steamcommunity.com/chat, което е доста удобно, ако Ви се налага да го ползвате, а нямате инсталиран Steam.

За повече информация относно новостите в Steam, както и текущите и бъдещи бети на клиента вече има официална група Steam Client Beta

Half-Life 1 и Counter-Strike 1.6

И като говорим за бета версии, две от класически игри на Valve съвсем тихо и без официално изявление, освен кратки съобщения на Linux Beta Access групата, получиха обновления тази седмица, които вече позволяват те да бъдат пускани в Linux и Mac операционни системи.

Обновлението добавя само възможността да се играят HL1 и CS1.6 на Linux и MacOS, както Half-Life вече идва задължително инсталирана с по-детайлните модели включени в Blue Shift, но за съжаление няма обновени локализационни файлове.


Изберете игра за превод

Продължаваме да търсим отзиви за всичко свързано с преводите и очакваме избора Ви за следващата игра от Steam магазина, която искате да видите преведена. Може да направите своя избор тук в блога, във Facebook страницата ни, в коментарите на съобщението или дискусията в Steam.

[начало]

Няма коментари:

Публикуване на коментар