сряда, 15 май 2013 г.

Нова визия за потребителските профили в Steam

Нова визия за потребителските профили в Steam

Steam профилите предстои да получат пълна промяна, система за ниво на профила и Steam карти за размяна предстои да бъдат добавени.[начало]

Подобно на Steam рейтинга така и нивото на профила е от 0 до 10. То ще се определя от Steam значките, които потребителя притежава. Новата функционалност на системата позволява всяка от тях представлява определено количество „опит“, подобно на ролева игра. Също така профилите ще позволяват смяна на фона за страницата. Промяната беше пусната по-рано, но беше премахната, след като се установи, че разкрива профили, които са настроени като частни(т.е. не би трябвало да показва информацията на потребителите).

Наскоро беше засечена и друга предстояща промяна "Steam карти за размяна — бета", която беше добавена в Steam преди няколко дни. Отличително изображение за бетата беше открито в сървърите на Steam и изглежда така:

Значката "Колона на общността" изглежда е била обновена с нови задачи, при новата визия на профилите, които разкриват малко повече информация относно тази предстояща бета. Въпреки това все още не е ясно как тези карти ще бъдат придобивани. Една от значките разкрива, че ако съберете пълен комплект карти можете да ги изработите в "значка за игра" към своя профил. Други виртуални артикули, с които можете да обновите профила си ще се падат при изработване на карти за размяна, включително фонове за профила и емотикони за Steam чата. И двата артикула позволяват да бъдат търгувани.


Можете да очаквате скорошното пускане, което би трябвало да е съпроводено от официално съобщение. На разположение по-долу е останалият снимков материал, с който разполагаме:

Информацията идва посредством SteamDB, NeoGaf, Reddit и Valve Time.

[начало]

Няма коментари:

Публикуване на коментар